Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 martie 2011

Kyokushin 19 Februarie 2011


În data de 19 Februarie 2011 clubul CSC Sânmartin a participat la Campionatul Național pentru Tineret(17-18 ani), Juniori 2 (13-14 ani) și Copii desfășurat la Bistrița.
Cel mai important rezultat obținut a fost titlul de campion național de tineret la categoria de sub 65kg, obținut de Mardar Codrin, care a dat dovadă de un spirit de luptă și s-a impus în fața unor adversari de la o categorie de greutate superioară față de cea la care luptă în mod normal. Pe această cale a fost convocat la lotul național de tineret care va participa în luna aprilie la campionatele europene din Lituania. De asemenea, tot la tineret categoria B plus 75kg, sportivul Dărăban Daniel a confirmat forma bună în care se află și s-a impus spectaculos în fața celorlalți obținând locul 1 la această categorie. Printre celelalte rezultate la tineret categoria B îi putem menționa pe Birta Vasile-Adrian și Junc Raul, ambii aflați la prima competiție și aceştia au obținut locul 3 la categoria plus 75kg și respectiv locul 2 la sub 75kg.
La categoria de vârstă juniori 2 (13-14ani), Galea Robert a obținut titlul de vicecampion național la proba de kata cu toate că acesta nu a împlinit încă vârsta de 12 ani. De asemenea Călugăr Iulian s-a impus la proba kumite sub 55kg, după meciuri spectaculoase, obținând titlul de campion național.


Marius Ilaș
antrenor
Mai multe detalii și imagini aveți AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu